Nieuws

Inschrijving JMCO gestart!

Maak je samen met anderen muziek? Zin in een uitdaging? Doe mee aan het JMCO,  dé wedstrijd voorjonge muziekgroepen en ensembles in Oost-Nederland. Deelname is mogelijk voor vocale en instrumentale ensembles met minimaal 2 en maximaal 12 leden. Er zijn 2 leeftijdscategorieën t/m 12 jaar en 13 t/m 20 jaar.

Twee voorronden
Het JMCO (Jeugdmuziekconcours Oost) start met 2 voorronden: op zaterdag 20 maart in Apeldoorn en op zaterdag 27 maart in Kampen. Uit elke voorronde worden door een vakjury ensembles uit beide leeftijdscategorieën geselecteerd,  die doorgaan  naar de Ensembledag op zaterdag  10 april  in Almelo.

Ensembledag en Finale
Muziekgroepen die zich plaatsen voor de Ensemble dag krijgen gratis coaching aangeboden o.l.v. gerenommeerde docenten/musici. De  finalisten spelen op het afsluitende Finaleconcert.

Wil je meedoen met je ensemble, schrijf je dan in voor 1 februari 2021  via https://nl.surveymonkey.com/r/JMCO2021

Zowel voorrondes als Finaledag worden georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen. Eventuele aanpassingen naar gelang nieuwe coronamaatregelen zullen tijdig gecommuniceerd worden naar de deelnemers.

Klik hier voor wedstrijdreglement.

Terug naar overzicht

Recente berichten

11 januari 2021

Aanmelden optreden Vogeleiland 2021

Aanmelden optreden Vogeleiland 2021

Beste cultuurliefhebber,

Ook in 2021 biedt Het Vogeleiland een kleinschalige gelegenheid voor optredens: muziek, dans, poëzie, theater,…

Lees verder
15 december 2020

Kandidaten gezocht

Kunstcircuit Deventer is op zoek naar kandidaten voor CultuurTalentprijs 2021. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt…

Lees verder

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2021 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline