Bekijk hieronder de actuele vragen. Klik op een vraag voor meer informatie en de contactpersoon.

LaTalentia zoekt zangdocent!

Voor de uitbreiding van ons docententeam zijn wij voor het nieuwe seizoen 2020/2021, dat begint op vrijdag 11 september 2020 (12e jaargang), op zoek naar een extra Zangdocent(e) – Musical ….

 

Grote goed geventileerde repetitieruimten gezocht!

Veel amateurverenigingen zijn ivm coronaprotocollen op zoek naar grote goed geventileerde repetitieruimten. Wie kent een geschikte locatie of kan zijn eigen ruimte ter beschikking stellen? Graag een mailtje naar: amateurkunst@kunstcircuit.nl

Ruimte aangeboden voor overleg, repetitie etc.

Sinds juli woon ik in het oude Kruidenierspandje in de Oosterstraat, op loopafstand van de binnenstad en station. Mijn idee is dit pandje te delen met Deventenaren. In de vorm van een ruimte waar een les, discussie, oefening, huiskamerdiner etc kan plaatsvinden. En dat tegen een heel schappelijke vergoeding in overleg met de aanbieder.

De ruimte is: ca 7.5 x 4 meter, heeft een achterkamer voor overleg, in groepje uiteen en een eigen toilet.

Meer info: info@moniqueschouten.nl

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2020 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline