Vraag en aanbod

Deventer Cultuurlink helpt

Bekijk hieronder de actuele vragen. Klik op een vraag voor meer informatie en de contactpersoon. Mocht je een vraag of aanbod willen indienen, neem dan gerust contact met ons op.

Apropos Zang- en danstheater zoekt choreograaf!

Word jij onze nieuwe choreograaf op de maandagavond?

Voor onze dansgroep op de maandagavond zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste dansdocente en choreograaf die meerdere dansstijlen beheerst.

Ook gastdocenten nodigen we uit om tijdelijk op de maandagavond les te geven.

Kijk snel op site

 

Grote goed geventileerde repetitieruimten gezocht!

Veel amateurverenigingen zijn ivm coronaprotocollen op zoek naar grote goed geventileerde repetitieruimten. Wie kent een geschikte locatie of kan zijn eigen ruimte ter beschikking stellen? Graag een mailtje naar: amateurkunst@kunstcircuit.nl

Ruimte aangeboden voor overleg, repetitie etc.

Sinds juli woon ik in het oude Kruidenierspandje in de Oosterstraat, op loopafstand van de binnenstad en station. Mijn idee is dit pandje te delen met Deventenaren. In de vorm van een ruimte waar een les, discussie, oefening, huiskamerdiner etc kan plaatsvinden. En dat tegen een heel schappelijke vergoeding in overleg met de aanbieder.

De ruimte is: ca 7.5 x 4 meter, heeft een achterkamer voor overleg, in groepje uiteen en een eigen toilet.

Meer info: info@moniqueschouten.nl

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2023 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline