Vraag en aanbod

Deventer Cultuurlink helpt

Bekijk hieronder de actuele vragen. Klik op een vraag voor meer informatie en de contactpersoon. Mocht je een vraag of aanbod willen indienen, neem dan gerust contact met ons op.

Ruimte aangeboden voor overleg, repetitie etc.

Sinds juli woon ik in het oude Kruidenierspandje in de Oosterstraat, op loopafstand van de binnenstad en station. Mijn idee is dit pandje te delen met Deventenaren. In de vorm van een ruimte waar een les, discussie, oefening, huiskamerdiner etc kan plaatsvinden. En dat tegen een heel schappelijke vergoeding in overleg met de aanbieder.

De ruimte is: ca 7.5 x 4 meter, heeft een achterkamer voor overleg, in groepje uiteen en een eigen toilet.

Meer info: info@moniqueschouten.nl

Re-verse zoekt tijdelijk dirigent

Wegens zwangerschapsverlof van onze dirigent zijn we op zoek naar een tijdelijke dirigent. Vanaf september t/m half december.We zijn een kleine vocal group. Repeteren op woensdagavond van 20.00- 21.30 uur in het st. Jozef verpleeghuis in Deventer.Voor meer informatie zie onze website. www.re-verse.nl

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2024 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline