Over ons
Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is de centrale vindplaats voor alle activiteiten op het gebied van actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Het platform is een initiatief van Kunstcircuit Deventer en is tot stand gekomen in samenwerking met de aanbieders en verenigingen. Deventer Cultuurlink is voor iedereen die op zoek is naar een passende cursus, vereniging of een amateurkunstevenement.

Wil je hulp of meer informatie, neem dan zeker contact op.

Deventer, de stad waar…

…40.000 inwoners op een of andere manier aan kunstbeoefening doen en waar ruim 80 koren, orkesten, theatergroepen, dansverenigingen en kunstverenigingen actief zijn.
De stad waar actieve cultuurparticipatie, het kunnen méédoen aan culturele activiteiten, zorgt voor verbinding, verbroedering en inspiratie.

Rechtop!Stichting Leergeld en Stichting TOF Deventer ondersteunen met kortingsregelingen als de kosten een probleem vormen om mee te doen.

Leslocaties

Verplaats uw muis over de kaart en bekijk de diverse aanbieders.

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2023 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline