Over ons
Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is de centrale vindplaats voor alle activiteiten op het gebied van actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Het platform is een initiatief van Kunstcircuit Deventer en is tot stand gekomen in samenwerking met de aanbieders en verenigingen. Deventer Cultuurlink is voor iedereen die op zoek is naar een passende cursus, vereniging of een amateurkunstevenement.

Voor specifieke vragen over een cursus of vereniging, neem graag contact op met de desbetreffende aanbieder.

Voor overige vragen en informatie, neem dan zeker contact op.

Deventer, de stad waar…

…40.000 inwoners op een of andere manier aan kunstbeoefening doen en waar ruim 80 koren, orkesten, theatergroepen, dansverenigingen en kunstverenigingen actief zijn.
De stad waar actieve cultuurparticipatie, het kunnen méédoen aan culturele activiteiten, zorgt voor verbinding, verbroedering en inspiratie.

Rechtop!Stichting Leergeld  ondersteunen met kortingsregelingen als de kosten een probleem vormen om mee te doen.

De Bibliotheek Deventer zet vanaf 2024 het werk van het Talent Ontwikkelings Fonds (TOF) voort in de vorm van ondersteuning van kunst- en cultuureducatieve projecten/opleidingsprojecten op het gebied van talentontwikkeling. Hierbij is de focus gericht op de deelname van kinderen en jongeren uit gezinnen, waarbij het inkomen een belemmering vormt.  

Voor meer info neem graag contact op met: lilian.vos@kunstcircuit.nl

 

Leslocaties

Verplaats uw muis over de kaart en bekijk de diverse aanbieders.

Deventer Cultuurlink

Deventer Cultuurlink is het online platform voor actieve cultuurbeoefening in de vrije tijd. Hier vind je lessen, cursussen en workshops. Een overzicht van alle amateurkunstverenigingen. En evenementen, georganiseerd door amateurkunstenaars.

een initiatief van kunstcircuit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2024 DeventerCultuurlink.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline